Nabitý AJURVÉDSKO – JOGOVÝ POBYT pri dračej skale, na ktorý NEZABUDNETE

ČAS: 02 – 06. august 2023
MIESTO: VEĽKÉ KARLOVICE 

Jedinečné spojenie ajurjogy, tanečnej medicíny, meditácií a masáží v čarovnej sile a energii pri Dračej skale vo Veľkých Karlovicích.

POSKLADALI SME POSÁDKU MILOVANÍKOV TELA, DUŠE i MYSLE.
ČITAJTE KTO tam bude a ČO všetko sa bude diať :)

  • CHARIZMATICKÁ MONIKA PODHORSKÁ  – vám s láskou a úžasnou empatickosťou namerá vašu dóšu, a vďaka tomu budete vedieť o sebe omnoho viac, z pozície tela i duše,  zistí či je niektorá vaša dóša v nerovnováhe a podľa toho vám nastavíme cvičenia,  je skvelou terapeutkou a veľmi obľúbenou medzi našimi klientami
  • POKOJNÝ JOGÍN JOŽKO ZAJASENSKÝ – priniesol na Slovensko ajurjogu, je skvelým pokojným bojovníkom, s ním si zacvičíte podľa svojej dóše, budete cvičiť vatta, kapha, či pitta ajurjógu. A viete, čo je na tom mega ? Prídete domov, a už viete ako si pomôcť cvičením
  • DOBRODRUŽNÝ SRÍLANČAN RUWAN  LIYANAGE – vás bude masírovať olejmi z ďalekého Ceylonu, pod jeho liečivými rukami vám vaše telo povie ĎAKUJEM. Tak ako jeho predkovia niekoľko generáciami pred nim liečili ľudí, on prichádza medzi nás, aby sme si spomenuli, aká sila je v nás. 
  •  Jeho ruky sú liečivé, tak ako jeho predkovia niekoľko generácii pred nim liečili ľudí, on prichádza medzi nás, aby sme si spomenuli, aká sila je v nás. 
  • TEMPERAMENTNÁ MARCELKA BERITH – na tanec s Marcelkou sa nezabúda. Divoká, láskavá, autentická, výnimočná taká je a taký je tanec s ňou.  Vďaka nej spoznáte aké to je tancovať seba, liečiť sa tým, a ešte mať z toho mega radosť. 
  • NESPÚTANÁ MARTINA  POBJECKÁ – bude vašou spriaznenou dušou, sprievodkyňou počas pobytu. Budete sa s ňou ponárať do meditácií,  povedie vás minduffnessom, užijte si zábavu pri hrách, a tiež sa dozviete veľa na ajurvédskych prednáškach u nej. Je tou, čo miluje tvoriť pre ľudí. 
  • A ešte raz EXOTICKÝ RUWAN LIYANAGE  prichádza , aby s vami varil pod holým nebom ajurvédske jedla, miešal koreniny, či ponáral sa do príbehu ďalekej Ázie.  Jedlo a varenie je jeho vášeň, a variť s ním je vášňou pre iných. Staňte sa súčasťou tejto výnimočnej chvíle.

Niekedy  potrebujeme zmiznúť na pár dni, a nabrať nový vietor do plachiet. 

Niekedy cítime, že duša potrebuje reštart, niekedy zase telo si pýta pomoc.

Ak cítite volanie divočiny vo vás, ak váš pokojný bojovník sa chce prebudiť, či vaša stará duša piští po zdraví, pridajte sa k nám – Ku dračím skalám.

CENA – 650 EURO / osoba
V cene je všetko 🙂 už peňaženku nevyťahujete.
UBYTOVANIE, STRAVA, NÁPOJE, JOGA, TANCE, MEDITÁCIE, HRY, PREDNAŠKY, KURZ VARENIA, MASÁŽE.

PRIHLASOVANIE emailom sanasusumaspa@gmail.com, alebo telefonicky 0918 980 888.

TEŠIME SA NA KAŽDÉHO Z VÁS.

Milovníci ajurvédy spojte sa 🙂

Ideme do toho.